5 JENIS MAKANAN YANG PERLU DIELAKKAN KETIKA MENGANDUNG, AWAS, ANDA MUNGKIN KEGUGURAN!

Makanan memang sedap dimakan tapi kadang-kadang, kesan kepada makanan itu kepada diri sendiri terutamanya ibu mengandung, kita tidak tahu. Mungkin terdapat pelbagai side effect dari makanan yang...

5 Tanda Awal Anda Menghidap Kanser Ovari

  Ramai daripada kita, golongan wanita ambil mudah mengenai isu kesihatan kita terutamanya masalah kesihatan kita. Ibu-ibu dan wanita harus peka pasal kesihatan sebab kanser ovari menduduki tempat ke-5...

10 Tips Cara Cepat Hamil untuk Pasangan Baru Menikah

Kehamilan adalah satu harapan kepada pengantin baru berkahwin. Bak kata orang cahaya mata bukan saja membawa kebahagian dalam rumah tangga, bahkan membawa dan membuka pintu rezeki dalam...

SELAMATKAN KANDUNGAN, IKUT 10 PANTANG LARANG NI!

Hai chuols. Diva pasti yang baca post ni, adalah bakal-bakal mummy kan? Kalau yang dah jadi mummy nak tambah pengetahuan pun apa salahnya kann.. Diva tahu bila pregnant,...

Gabungkan 5 Bahan Ini, Masalah Keputihan Pun Berkurang!

Haritu diva scroll2 lah timeline diva dekat fb. Sekali ada satu post tu tarik perhatian diva. Yela, kita ni orang perempuan kan. Kena lah jaga luar dalam. Lagi2...

Kenali Tanda-Tanda Awal Penyakit BUASIR Dan Langkah Pencegahannya.

Hai Chuols, Tahu tak ramai orang yang ada penyakit BUASIR, tapi tak mendapatkan rawatan. Sebab mereka fikir selagi sakit tu mereka boleh tahan, so mereka mungkin anggap luka...

Must Read