Rahsia The Power Of Skin Yang Ramai Tidak Tahu..

Hai uols.. tak lama lagi kita nak sabut raya dah kan? Seperti biasanya macam raya-ray sebelum ni mesti kita sudah sibuk menyiapkan persiapan raya seoerti baju raya, tudung...

BREAKOUT?!!! TIPS KEMBALI FLAWLESS TANPA GUNAKAN PRODUK BERJENAMA

Siapa yang tak stress kalau muka tumbuh jerawat kan? Diva sendiri pon stress kalau muka tumbuh jerawat. Kalau seketul ok lagi, ini berketul-ketul dah macam perkampungan jerawat! Tapi...

KURANG CONFIDENT TANPA MAKE UP? 10 TIPS UNTUK ANDA NAIKKAN CONFIDENT LEVEL ANDA!

Wanita zaman sekarang kebanyakannya rasa tak lengkap kalau tak pakai make up. Ada juga yang langsung tak confident kalau tak make up sampai tahap tak nak keluar...

INILAH RAHSIA VASELINE YANG RAMAI ORANG TAK TAHU!

Vaseline atau lain-lain jenama petroleum jelly sering digunakan terutama kita yang orang perempuan ni. Tapi diva tak sangka Vaseline ni bukan je kita pakai untuk lembapkan bibir...
video

[VIDEO] 8 Jenis Mask Untuk Kulit Wajah! Hanya 2 Bahan Diperlukan!

Disebabkan diva suka pakai mask, ni diva nak share kat chuols 8 jenis mask yang ramuan dia guna 2 bahan je chuols. Bahan-bahan yang diperlukan pun senang nak cari,...

Bagaimana Nak Cantik Hanya Menggunakan PUTIH TELUR?

Telur adalah sumber protein yang baik yang memang diamalkan dalam pemakanan di seluruh dunia. Nutrisi yang banyak dalam telur membuatkan ramai orang bukan setakat jadikan sebagai lauk...

Jangan Sapu 3 Benda Ini, Kalau Tak Nak Kulit Wajah Rosak!

Pada zaman sekarang ni, internet menjadi sumber segala tips pada kita. Betul tak diva cakap ni chuols? Resepi memasak, tips rumah tangga lah, macam-macam, termasuklah penjagaan muka. Perempuan dan...

MAKAN BUAH PUN BOLEH CANTIK? TAK PERCAYA, BACA NI.

Buah-buahan adalah salah satu sumber serat yang baik untuk tubuh kita. Bukan saja sihat dan berkhasiat, malah sangat lazat! Namun, ramai hanya fokus kepada kepentingan mengambil sayur-sayuran, tidak...

Must Read