KURANG CONFIDENT TANPA MAKE UP? 10 TIPS UNTUK ANDA NAIKKAN CONFIDENT LEVEL ANDA!

Wanita zaman sekarang kebanyakannya rasa tak lengkap kalau tak pakai make up. Ada juga yang langsung tak confident kalau tak make up sampai tahap tak nak keluar...

Siapa Kata Makeup Nampak Fake? Tips Makeup Natural Untuk Chuols!

Kalau tanya semua gadis-gadis, siapalah tak nak cantik naturally kan? Yela, biasa la perempuan, bila mereka rasa diri mereka “kurang cantik”, automatic keyakinan pun takda. Chuols macam...

(VIDEO) Tak tahu nak makeup style apa raya ni? 5 style makeup raya +...

Diva tahu, chuols semua mesti dah terbayang-bayang nak melaram raya ni kan. Nak selfie lagi, mestilah nak cantik-cantik kan, so diva ada jumpa beberapa video yang chuols boleh...

Must Read