ANAK ANDA KERAP MAKAN RAMBUT? AWAS, NYAWA ANAK ANDA MUNGKIN DALAM BAHAYA!

Mungkin ramai yang beranggapan perkara itu normal tetapi sebenarnya tidak. Ikuti kisah yang bakal dikongsikan oleh Puan Adila Azurin mengenai kisah anaknya. Raya baru ni ramai yang tanya...

5 PUNCA PENCERAIAN YANG TIDAK MASUK AKAL, ANDA PASTI TERKEJUT!

Sekiranya kita gemar membaca sebab-sebab terjadinya perceraian, pasti wujud alasan tidak masuk akal yang dijadikan penyebab sesuatu perceraian itu berlaku. Kejadian seperti itu pasti membuatkan kita menggelengkan...

5 TIPS UNTUK PUJUK PASANGAN ANDA, CONFIRM CAIR BEB!

Rumah tangga terlalu bahagia tanpa sebarang ujian pasti hanya berlaku dalam drama atau filem fantasi sahaja. Realitinya, untuk mencapai usia perkahwinan sepuluh tahun, sudah pasti anda melalui...

Ibu Bapa Yang Mahu Tinggalkan Anak Dengan Pengasuh, Boleh Amalkn Doa Ini

Tragedi sedih Adam Rayqal, memang buat seluruh rakyat Malaysia, terutama ibu bapa sedih dan sebak. Diva harap perkongsian daripada Athirah Ibrahim AnNusaibah ni dapat membantu ibu bapa yang meninggalkan anak...

5 PUNCA PENCERAIAN TAK MASUK AKAL YANG PERNAH BELAKU

Zaman sekarang ni diva tengok kisah-kisah rumahtangga yang viral bercerai berpunca dari masalah yang tak boleh terima akal. Kalau tengok paper Kosmo!  13 Januari tahun lalu, sebanyak 38,035 pasangan...

Trend Kahwin: Tak Payah Merisik Atau Tunang, Nikah Je Terus! Apakah Risikonya?

Trend kahwin zaman sekarang, semua nak mudah, semua nak express. Lagi-lagi anak muda, bila tanya pasal kahwin, semua terus cakap, nikah terus je, senang. Memanglah kalau dari proses tu...

KALAULAH SUAMI TAHU…

Di sebalik senyuman seorang isteri tersimpan 1001 kepenatan dan kelelahan menjadi seorang isteri dan juga seorang ibu. Tetapi semua ini jarang diketahui oleh si suami. Dalam perkongsian kali...

7 KESILAPAN ISTERI DI RUMAH

  Kebanyakan isteri sekarang ni sering mengambil ringan tentang perkara-perkara ini. Hari ini diva nak share apa kesilapan yang sering isteri lakukan di rumah.             Kredit: Ceritera Rakyat          

NAK RUMAH TANGGA KEKAL BAHAGIA? CUBA 6 CARA NI…

Pernikahan ni kita boleh ibaratkan macam satu negara lah, ada pemimpin dan ada orang yang dipimpin. Diva tak nafikan lah hidup berumah tangga ni memang banyak dugaan dan...

[PUKUNG] ADAT TRADISI BANJAR TIDURKAN BAYI DENGAN LENA

Hai semua..  Harini Diva nak share satu benda yang tak semua orang tahu kecuali orang Banjar. Haa kalau you all nak tahu Diva ni asal dari keturunan Banjar....

Must Read