ANAK ANDA KERAP MAKAN RAMBUT? AWAS, NYAWA ANAK ANDA MUNGKIN DALAM BAHAYA!

Mungkin ramai yang beranggapan perkara itu normal tetapi sebenarnya tidak. Ikuti kisah yang bakal dikongsikan oleh Puan Adila Azurin mengenai kisah anaknya. Raya baru ni ramai yang tanya...

5 TIPS UNTUK PUJUK PASANGAN ANDA, CONFIRM CAIR BEB!

Rumah tangga terlalu bahagia tanpa sebarang ujian pasti hanya berlaku dalam drama atau filem fantasi sahaja. Realitinya, untuk mencapai usia perkahwinan sepuluh tahun, sudah pasti anda melalui...

NAK RUMAH TANGGA KEKAL BAHAGIA? CUBA 6 CARA NI…

Pernikahan ni kita boleh ibaratkan macam satu negara lah, ada pemimpin dan ada orang yang dipimpin. Diva tak nafikan lah hidup berumah tangga ni memang banyak dugaan dan...

[PUKUNG] ADAT TRADISI BANJAR TIDURKAN BAYI DENGAN LENA

Hai semua..  Harini Diva nak share satu benda yang tak semua orang tahu kecuali orang Banjar. Haa kalau you all nak tahu Diva ni asal dari keturunan Banjar....

12 Destinasi Untuk Luangkan Masa Dengan Keluarga Hujung Minggu Ini!

Setiap kali hujung minggu apakah aktiviti chuols biasa buat? Keluar dengan kawan-kawan? Atau meluangkan masa dengan family? Bagi diva, weekends adalah masa terbaik untuk diva spend dengan family. Biasalah, bila...

Nak Travel Dengan Anak Pertama Tapi Risau Anak Meragam? Cuba Tips ni!

Perasaan nak travel, berjalan-jalan bersama yang tersayang tu memang seronok. Tapi, dalam excited plan nak travel tu, untuk ibu yang baru 1st time ada anak mesti ada risau...

Ramai Pasangan Yang Gagal Mempertahankan Perkahwinan Mereka di Fasa Ini!

Hai chuols. Baru mendirikan rumah tangga? Kalau yer Alhamdulillah, tahniah diva ucapkan. Kepada yang dah lama berkahwin pun tahniah diva ucapkan. Semoga rumah tangga chuols akan kekal abadi sehingga ke...

Must Read